Wednesday, June 1, 2011

Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!

assalamualaikum..


:)

*muka eksaited* 
aku nak join segmen ni~!! *perlu ke bagitau?*
eh ,suka hati aku la !

okey, merepek je sume tuh.. ekceli, aku tengah boring.. nak update pasal pegi meronggeng tadi, tapi, pic pulak tak bole transfer masuk lappy.. =.=

so, untuk hilangkan boring, aku godek godek la blog orang cari segmen or contest... godek punya godek, jumpa la segmen yang budak kecik si KHAIRUL AZRI ni...

nak join, klik je header comel kat bawah ni.. :)

jom cekkidaut~


ekceli, ni header lama dia... dia da tukar header baru... makin maju dak kecik nih.. :)

so, dia tanya HOBI.. *azri, aku nak buat novel bole..? sebab hobi aku banyakkk gilaaa*

okey la, aku story hobi aku yang paling utama ialah berangan~

ada tak orang hobi macam aku..? aku rasa ada... and orang nya ialah CAHAYA AMIRA si budak cermin.. >.<

berangan dari segi maksud yang aku faham ialah, korang tengah fikir and membayangkan benda yang tak berlaku lagi dalam hidup korang.. or, yang korang harapkan benda tu akan jadi in your future walaupun tak akan terjadi.. 
tu, apa yang aku faham la.. tapi, kalau korang faham berangan tu adalah sejenis kuih yang lembut lembut macam marshmallow ke, memang sila lah daftarkan diri anda ke hospital bahagia ataupun hospital tampoi..

kalau dulu time aku sekolah, aku selalu berangan time aku balik sekolah.. penat penat otak aku belajar kat sekolah, aku selalu berangan best nya kalau tak payah pi sekolah tapi, tahap kepandaian mengalahkan Einstein..<--- aku tipu
tapi, memang aku selalu berangan kan best kalau aku jadi pandai tanpa perlu ke sekolah.. motif utama aku berangan macam tu sebab aku memang malas nak bangun pagi pi sekolah.

okey, aku jugak penah berangan kan best kalau aku da kawen.. aku berani bet, ramai gila penah berangan nak kawen kan..? normal bagi seorang perempuan, tapi, pelik sikit kot bagi seorang lelaki.. aku suka sangat baca novel pinjam.. kenapa pinjam..? kalau pinjam cepat sikit abis baca.. kalau aku beli sendiri, tak penah abis pun.. 
kenapa novel..? aku suka baca novel cintan cintun.. normal la kan, aku kan perempuan.. kalau lelaki macam UZAIR SUHUD baca novel tu, hmm... no komen lah~!! hikhikhik..
ye la, novel cintan cintun tu kan sweet sweet je cite nye... so, setiap kali aku abis baca novel maggi cintan tu, mesti aku berangan aku la heroin dalam novel tu.. hero nya..? sapa sapa je la asalkan MACHO macam REMY ISHAK.. :)

mintak signnn~!! >.<
rantingnya, aku memang selalu berangan kawen, ada anak comel lote kiut miut, ada husband yang macam pic kat atas tuu... ohh, bahagianya hidup~!!!

tapi, tak mungkin akan terjadi... dah nama pun berangan kan~~~

so, cukup tak azri..? hehe...

aku dah pun follow kau dan like page kau... 

DONE~!!

p/s : pastikan kau review hobi aku~! *ugut nih* hahahaha

bye~!

nota jari kaki : mengharapkan esok lebih baik daripada hari ini.. :)

2 comments:

sergeant keroro said...

hahaha,siap ugut yang tak tahan tu. hehe XD

aku pon angan-angan gak. kadang2 :P

thanks join! =)

farah izzati yussoff said...

hahaha :)
kau kadang2... aku selalu kot~