Wednesday, June 1, 2011

Blog Kurang 300 Followers

assalamualaikum..

:)

join segmen lagi~

aku takde idea lagi nak story story pasal life aku, so, aku join je la segmen or contest yang aku jumpa setelah aku berjalan di blog blog orang lain...

so, aku jumpa segmen ni..

segmen ni dibuat oleh en.HASRULHASSAN aka BANGKU KOSONG...

korang klik je banner kat atas tu untuk info selanjut nya.. :)

okey, mengapa aku perlukan ramai lagi follower... memandangkan follower aku sekarang baru 200++, aku nak jugak capai follower ribu riban..<----- tak, aku tipu

ekceli, aku join segmen ni hanya untuk mensapot sesama blogger... bab bab follower, aku tak kesah diorang nak follow aku ke tak... janji dorang ikhlas follow aku.. *ayat pasrah+skema*

ye, memang aku mengaku, terbit rasa jealous bila tengok newbie blogger macam aku follower da 8 9 ratus... tapi, dah dorang rajin follow+blogwalking ke blog blog orang lain, rezeki dorang la kan... <---- ayat tak tahan gila skema >.<

*tetiba rasa rajin nak blogwalking sebab aku tinggal sorang kat umah sewa kakak kat shah alam*

ok bye~!

entri ini takde nota jari kaki.. :)

1 comment:

cik azeya said...

hehe. gelak je bace. saye sementara tak ade keje kat rumah ni, blogwalking aje lah sampai lebam.

huhu