Sunday, June 19, 2011

baru boleh tarik nafas lega :)

assalamualaikum..

:)

huh!!!!!!!

alhamdulillah, aku masih lagi diberi peluang untuk terus bernafas dan menghirup udara di muka bumi ini.. dan, aku da bole menarik nafas lega untuk seketika :)

da lama sangat aku tinggalkan bloggie aku ni...  maaf ye readers, aku memang busy~~ *padahal malas gila babeng nak update*

dan aku sekarang sedang bersuka-ria dekat utm kl... MASUM memang betul-betul menguji aku punya ketahanan mental dan fizikal.. ingat senang ke nak wakil universiti..? 
alhamdulillah~ aku da jadi salah sorang team netball UTM walaupun aku ni memang kecikkkkkkk je dalam team tuuuuu...... 

aku tengok member aku sorang ni da seribu lebih follower dia... terbaik lah AZRI~!!

okey, bermula dengan WAVE CAMP dekat tanjung piai, memang terbaik~!! seminggu gerak kerja, 3 hari program, memang best~!! mc majlis penutup memang betul-betul menguji kespontanan aku sebab last minute tukar plan... memang mencabar~~

aku malas nak cite panjang panjang, sebab benda tu da lama... hehe

luv pesatianz~!
:D
unit protokol :)
hujung benua asia :)
:)
>.<
steamboat :)
okey, lompat kepada Kem Remaja Bestari di Bachok, Kelantan.. sumpa best sangat kem ni~!! jadi fasi untuk students yang campur umur dan jantina, memang mencabar... tapi, alhamdulillah, group aku suma baik baik >.<

huhu, tak sempat nak tangkap gambar dengan budak group aku sebab da kalut nak balik...

peace :)

kem kom sengal~
>.<
adik-adik :)

fasi perempuan terbaekk~!!
fasi lelaki sporting~!
p/s : ade budak tu trauma tak habis-habis~
demonstrasi operasi menyelamat
>.<
rindu~! 

banyak sangat pic kem ni... jadi la kan banyak tu je... kenangan terindah~


"kalau awk ada lagi, mesti awk join kan..? sebab program ni under kolej awk.. tapi, sebab awk takde, sy dapat join.. sy bawa semangat awk dalam program ni... dan terima kasih, sebab awk, sy dapat jejakkan kaki sy ke KUIS.. semoga awk tenang di sana... semoga awk ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman... rindu sy dekat awk tak pernah padam walaupun awk tak kan kembali... 
al-Fatihah "



lepas je balik dari bachok, selang 2 hari da pegi FASStrain... ala, program yang aku promote siap wat sticky post tu~~

yang pic FASStrain tu, next post okey :)


alhamdulillah, aku semakin bersemangat untuk meneruskan perjuangan hidup ku.. walaupun sering kali kalah dengan perasaan sedih, tetapi, aku terus mencuba dan mencuba.. dengan orang sekeliling yang ada jugak baru ku kenali, mereka tidak jemu memberiku semangat, terima kasih banyak-banyak aku ucapkan... 

kak fauzani
gee
kak bella
muaz si budak trauma
rafi

dan ramai lagi yang tidak putus-putus membantu ku.. 

terima kasih ya ALLAH...


wasalam~

nota jari kaki : kaki aku sakit, sakit dan terus sakit.. huhu, rindu sangat nak bertaekwando~!!





3 comments:

al_hakim said...

awak?..hurm...

sergeant keroro said...

hehe, follower je ramai.

bukan ape pon :P

jom bertaekwando dengan aku XD

farah izzati yussoff said...

al_hakim~ ye sy..?

azri~ jom cepat... ataupon, jom lawan drive kete.. haha