Monday, July 12, 2010

macam-macam..

salam...

wah, da lama btol aku ta jenguk blog aku nih... sory ea sayang, i bz ckit sbb ada minggu transformasi mahasiswa yg btol2 memenatkan... tp, pas ni i jnji i akan post slalu kt sayang ea..ngee~~

hari ni, tanggal 12 julai 2010, genap umo aku 18 tahun... alhamdulillah.. aku masih diberi kesempatan oleh Allah SWT untuk menikmati kehidupan di alam yg sementara ni... bnyk jgk la yg wish bufday aku.. thanks a lot ea guys.. i rely2 appreaciate those wishes..=))... tp, bnyk jgk la org yg aku hrpkan wish bufday aku, ta wish pon..huhu..=(.. tape la, mybe dorg sebok sgt kan.. think positive ea..wee~~

ari ni jgk tanggal ari pertama aku g kuliah sbg seorang mahasiswa UTM... bangga siot sbb aku paling muda kt cni.. hihihi
siap awal gle, kul 7.15 da naik bas g klas.. ta penah aku wat bnde tu spnjg aku jd student mara forecast... haha... smngat gle bai... ari first la ktakan... knela semangat bekobar2..
aku tgk jadual first sem ni, tade la pack sgt.. bdk2 laen ag pack dri aku... alhamdulillah...=))

asal ari ni aku rse len mcm ar..?
cam sedih pon ad gak.. huh..=.="

ok la ea, doakan aku success slalu k.. daaa

wasalam...-FIY1207-

Friday, July 2, 2010

happy+sad

salam...

title tu menggambarkan mood aku di tengah malam ni..

happy..............sad..............

esok ari jumaat... nope! skrg da ari jumaat sebab da pulul 1.50am... lebih kurang 7 or 8 jam lg, aku da nak blah blik utm...

happy ke na masok u...? sedih ke nak tinggalkn umah syurgaku ini....? huh...=.='''

ok, aku mmg happy sbb aku bakal bergelar mahasiswi universiti teknologi malaysia (UTM), skudai, johor... jauh kn?>.<

tp, mmg sedih nak tinggalkan umah syurgaku ni... tinggal tv... tinggal katil queen yg sukati aku na tido macam mana pon sebab aku sorg je yg tido atas katil tu... tinggal moto wave ijau... addict sgt nek moto sbb bru dapat lesen P selepas buat test jpj 2 kali... haha~

barang sume da pack... baju da simpan... borang da complete... tinggal laptop aku je yg belum masok dalam beg... memang la, kalau aku da simpan, camne aku bole tulis post ni kan? erm~~

ok,skrg aku tgh tgk twilight yg first... channel 413, star movi... edward cullen memanghensem! haha~
btw, aku admit, aku mmg suka tgk lelaki2 yg hensem... tgk je k... no feeling at all... haha~

aku baru lepas makan megi... 1 benda yg aku mmg amat jarang buat bila duk umah... makan di tengah malam... haha~
xpe, last moment at home...=p

ok, da tatao na mrepek apa... nnt aku tulis post laen yek...

pasni insyaAllah aku akan rajen update blog aku nih...

wasalam...-FIY1207-