Tuesday, May 17, 2011

lesen dan adik kesayangan :)

assalamualaikum


:)

sekarang hujan lebat dan aku rasa nak tido..<----- memang nak kena lempang dengan mak aku

attention~!!

aku da sah jadi pemandu halal yang sekarang... :)

:)
kepada semua readers yang da ada lesen, bagi peluang sekali kat aku nak bangga sikit bole..? heeeee~
ingat senang ke nak dapat lesen tu..? berpeluh-peluh tau blajar keta kat tampoi tu...

alhamdulillah, bole bawak kereta selalu pas ni... nak berhenti jadi penunggang moto sekejap :)

okey, kepada adik kesayangan aku.... tetiba akak rindu nak begosip dengan awak~!!

NUR ATIKAH AZHAR
budak kecik plus tembam ni memang suka camwhore sendiri... >.<

dia turun penang hari selasa minggu lepas... so tido umah aku sampai hari khamis... hari rabu meronggeng dekat QB... da boring da aku pi QB tu~

aku malas nak story panjang panjang... let see da pictures :)

tengok 3D tuuu....



 kitorang tengok cita THOR....  not bad laa... rating aku bagi 4/5...

hensem la thor... mintakkk signnnn >.<


aku agak ketinggalan tengok cita ni sebab cita ni da lama da kuar panggung... tapi, ada aku kesah..? *gaya yus dalam ML*

muka dugong

naik moto tau pi QB :)

:D

buruk !

luv u sis :)

haha... tak bole bla pic ni :p
okey.. da takdak idea nak tulis apa... sebab aku memang tengah mengantuk sekarang ni...

=.=

okey bye~!!

nota jari kaki : malas nak kemas baju.. tapi dah kena bebebebel dengan mak....=.="

3 comments:

SuzaDin said...

waaaaaaaaaa....
tahniah
ak mls tol nk wat waaaaaaaa

CikPuan Fara said...

wahh g qb naik moto sey! cayalar hihihi~

akubknko said...

dah elok bergaye pakai lelawa, potong giler rempit naik moto..kahkahkah