Monday, May 16, 2011

first program ASA :)

assalamualaikum...


:)

hhuuuiiiii~!!!! lama bebenor aku tak hupdate bloggie aku ni... da tebal gila sawang kat bloggie aku ni... maafla ea... aku busy mengalahkan PM sejak sejak akhir ni... 

banyak sangat benda aku nak story kat sini... seminggu aku balik penang, hanya beberapa jam saja aku lekat kat umah... bersama dengan team ASA, puas kami bersuka ria selama 5 hari di penang.. *ayat macam aku orang luar je kan*


ALHAMDULILLAH~!
terlalu indah kebesaran ALLAH... mengurniakan sahabat sahabat yang terlalu baik kepada ku.. sedikit sebanyak dapat mengubat rindu aku pada arwah... :)

okey la... aku baru je balik dari first program aku dengan team ASA dekat SK TAMAN SENANGAN, butterworth... akhirnya, dengan rasmi aku da jadi salah sorang fasilitator dalam team ni...

kelakar pulak muka aku dalam ni :p
 akhirnya, dapat jugak aku pakai vest fasilitator tu.. :)

syukur alhamdulillah.... dapat jugak aku tunaikan hajat arwah nak tengok aku jadi fasi ASA... tapi, aku terkilan sangat sangat sebab tak dapat jadi fasi sekali dengan dia... :(

sama tak vest? :)
masa dekat program, aku terlalu rindu kan dia... tapi, aku yakin, dia dapat tengok kitorang program walaupun berada di dunia yang berbeza...

AL-FATIHAH...

walau macam mana pun, sy tetap tak boleh lupakan awk.. semoga awk tenang di alam sana... sy sentiasa mendoakan kesejahteraan awk di sana... semoga ALLAH menemukan kita di akhirat kelak... insyaALLAH...

maafkan sy sebab selalu sy tulis pasal awk dekat blog sebab sy da tak bole tulis ape ape dekat wall awk...

kepada family ASA, terima kasih sebab sudi menerima farah menjadi sebahagian daripada family ni.. 

untuk kak zam, kak anne, kak honey dengan kak cha, terima kasih sangat sangat sebab sudi melayan kerenah adik kakak yang sorang ni... :)

insyaALLAH, hati ini akan tetap bersama ASA sampai bila bila....

wallahualam..

nota jari kaki : semakin busy.. tak dapat nak update blog selalu.. maaf ya :)


2 comments:

NadiRah said...

yang kat putra jaya tu pon ASA ke??

syaimz said...

hok hok? hebat ASA!