Friday, February 25, 2011

HAPPY BESDAY BLOGGER TEGAR :)

salam.. :)

sekarang jam kat lappy aku da menunjukkan 2.25 am.. awal lagi kan..? grr~

aku tak ngantuk lagi ekceli.. malam ni aku blogwalking sampai lebam~ *ayat klise seorang blogger* haha

untuk memenuhi permintaan seseorang, oke la.. aku wish,

HAPPY 24TH BIRTHDAY~!



tuan empunya besday diberi nama AHMAD FIRDAUS. study dekat UTHM, jiran a.k.a adik universiti aku tempat aku study, UTM.. dia amek kos kejuruteraan awam.. juga seorang blogger..

aku kenal dia ofkos la thru lama sosial dan sesawang blog dan fb.. pada pendapat aku la kan, he's sporting, even aku tak penah jumpa dia.. :)

tak salah kan kawan dengan orang yang kita tak penah jumpa.. ngee~~

aku tau la dia study civil engine kan, nama blog dia pon nak nama civil jugak.. memang kalau dia tak jadi civil engineer nanti, aku tatau la kan.. haha

ni blog dia.. korang korang terjah la ea.. :)


dia da 24 tahun, aku baru 18 nak masuk 19.. jauh kan jarak umur...?

jangan salah faham oke.. haha

ekceli, aku segan bila dia panggil aku sifu~ *ayat cam bajet lak en*

kalau tak caye, tengok ni....

klik untuk tumbesaran
kan? kan? kan?

hmm, cukup sampai di sini sahaja ea wish besday untuk budak awam ni.. :)

ok bye~!

nota jari kaki : budak awam ni ada ade kapel ea~! :)

1 comment:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Hye...sy tag awk...:)

http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2011/03/segmen-promote-blogger-mempunyai-kurang.html