Friday, February 25, 2011

BLOG PINK~!

salam to all readers.. :)

aku da habis test C Programming.. mood nak blogging and blogwalking semakin membuak buak.. :)

entri aku kali ni pasal blog pink.. kena tag oleh princess aku, amira ramli... aku agak rabun warna mata dia da teruk kot.. pink ke blog aku..? aku nampak cam oren jek... tapi, da kena tag, bedal je la....

sweet kan..? *perasan sendiri sekejap*

aku suka header template aku ni, sweet je aku tengok.. ada bunga besar seketul, ada bunga kecik berketul ketul,ada butang seketul, ada tali berjuntai... cam cantik je.. 
aku tak berapa nak minat letak gambo aku beso beso kat header sebab aku sedar aku tak cantik.. muka tak flawless.. bla..bla... *ayat nak tacing*

okeh, kembali gedik dan ceria...

segmen blog ni datang nya daripada blog yang tak asing lagi,


pink...? dulu aku sangat sangat TAK suka kaler pink nih.. sebab, bagi aku, zaman dolu dolu la, 

PINK-ITU-GEDIK

tapi, semakin aku meningkat dewasa remaja nih, pink tu macam cantik pulakk aku tengok... pastu, terus la aku tukar pepsi persepsi aku terhadap kaler pink.. iaitu,

PINK-ITU-SWEET

sekarang, serius, banyakkk gila barang barang aku kaler pink.. botol air, sepit rambut, tali kad matrik pon nak pink, cadar jangan cakap la, fully pink! even, helmet aku pon kaler pink... :)

ekceli, aku tade cite spesifik pasal aku suka kaler pink ni.. aku just, naturally likes pink.. tapi, one of the reason aku suka kaler pink sebab, cik buncet aku pon suka kaler pink~! 

susahkan nak tengok laki suka kaler pink..? kalau ada yang suka pon, mesti dia tuuu jambuu or lembuttt...
btw, pelik sangat ke laki minat kaler pink..? bagi aku, macho jek aku tengok laki minat pink.. maybe sebab pink tu nampak sweet kot.. *aku tak cakap cik buncet aku macho*

hmm, tu je kot entri berunsurkan cecite cite pink aku.. aku nak tag kawan se'pink' aku.. *pink la sangat kan*



cukup syarat je la ea aku tag kat dua orang.. (penat tau nak cari blog member blogger yang kaler pink dengan line berukband yang macam siput..!)

ok bye~!