Wednesday, February 23, 2011

aku tak suka perasaan ni. noktah!

assalamualaikum.


malam ni aku rasa cam nak nangis.. tak suka!! tak suka!! tak suka!!!!!
aku habis meeting pesat pukul 12 tengah malam.. hmm, tak kesah la habis lambat sebab start pun da lambat.. 
tapi, aku rasa cam hangin jekk malam ni.. tanpa sebab.. betul, aku selalu je nak hangin takde sebab..
khamis aku test C Programming.. aku cuba sedaya upaya aku untuk fall in love dengan subjek ni, tapi, sory der, aku gagal.. satu hape pon tak masuk dalam kepalaotak aku bila bukak buku ni.. :'(

kepada orang tu : awk takde mood tu da efek sy skali.. tak suka la cam ni.............. :(

hujung minggu ni program HARUS'11.. hujung minggu depan ada dinner... hujung minggu depan lagi sekali ada WAVE CAMP.. bila aku nak balik...????

serius, aku betul betul homesick.. tak kesah la orang lain nak kata apa pun.. janji aku tak kacau orang..

H.O.M.E.S.I.C.K ---------> N.A.K.B.A.L.I.K.R.U.M.A.H

dah dua malam da aku rasa cam ni... sume ni sebab aku tido banyak petang tadi... S**T!!! bole tertido tak pegi training netball.. *menyirap dengan diri sendiri*

nak study. nak study. nak study. tolong la, aku nak study. tolong bagi semangat dekat aku..

*entri ni sangat tah pape*

*perasaan bercampur baur semasa taip entri ni*

*sekadar meluahkan apa yang terbuku di hati*

ASTAGFIRULLAHALA'ZIM.....

nota jari kaki : seriously, i miss NOOR SYAHADAH so damn much!!