Sunday, April 24, 2011

UTM Bloggers Gathering VS Final Exam

assalamualaikum 


:)

hari ni hari ahad aka hari last study week..

dan AKU DEMAM!

okey, lupakan pasal demam kejap.. aku nak story sikit pasal GATHERING semalam..

UTM BLOGGERS GATHERING

tak jauh, kitorang buat kat tasik ilmu je.. event yg ad hoc ni walaupun kejap sangat, around 1 hour je, tapi, BEST~!
aku gerak dengan CAHAYA AMIRA pegi amik AFIF AMALI OTHMAN dekat ktgb pastu terus pegi pulai nak beli pisang goreng... pegi je aku terus amik plastik letak pisang goreng sume.. then, ade la sorang perempuan yang comel datang tanya pakcik tu, 'ubi goreng tinggal banyak ni je ke pakcik?' pastu pakcik tu pun iyakan je... sambil sambil tu dia tengok la kat aku yang laju je amik semua pisang goreng kat situ.. pastu perempuan tu pun pegi la kat kereta dia, then dia datang kat aku balik, then tanya. ' UTM BLOGGER EA..?' haha... dia kata nasib baik tak beli lagi sebab aku da beli.. rupa-rupanya perempuan yang comel tu ialah 


pastu, aku cakap ah, 'takpe, biar sy je yang beli'... haha.. lawak sikit..

okey, gather dekat tasik ilmu... member blogger yang datang ada 17 orang... ada 3 orang admin.. 

NADIRAH SI ITIK KUNING

nak letak pic banyak banyak, tapi malas nak upload. hehe.. so, ni je la yang ada.. aku copy dari blogger comel HIDAYAH ISA..

utm bloggers best~!
credit to photographers HIDAYAH ISA dan AFIF AMALI OTHMAN

aku copy sebab ada pic aku.
haha~
antara bloggers kat atas tu, ada 2 pasangan merpati sejoli... 

SIAPAKAH MEREKA..??

cari sendiri la yea.. :D

da abis bab UTM BLOGGERS GATHERING, sekarang masuk bab FINAL EXAM SEMESTER 2..

and aku tengah demam... DEMAM EXAM KE..?


ni je keja aku time study week.
T___T
aku taktau apa yang aku dapat sepanjang study week ni... T_____T

start hari ahad lepas sampai hari rabu, memang aku serabut sangat sangat... and, as usual, aku menangis sebab teringatkan arwah..

 :'(
ni jadual exam aku

aku betul betul rasa nak balik sekarang... :(

okey la, aku puasa blogging sampai aku abis exam.. 

~SELAMAT MENEMPUH PEPERIKSAAN AKHIR~


p/s : awk, sy betul betul rindukan awk skrg.. awk doakan sy kuat nak hadapi ujian yang sangat berat ni.. awk sentiasa hidup dalam hati sy walaupun awk dah takde kat dunia ni.. sy sentiasa sayangkan awk..

wasalam~

nota jari kaki : sedang cari semangat nak jawab exam esok.. T_____T





6 comments:

NadiRah said...

ahahaah!!! pisang goreng pulai!!
dush3!!

farah farhana said...

gud luck taw syg ;)

nabil_potter said...

good luck :)

Sunah Mohammad said...

all the best~ :)

aLya maNip said...

gud luck final farah!!! hehe

Hasrol Nizam said...

gudluck2 final. :D