Sunday, April 3, 2011

kembali seperti sedia kala :)

assalamualaikum..


:)

syukur alhamdulillah...

selesai sudah sesi pembelajaran kereta di pusat latihan memandu... (okey, ayat skema nak mampus!)

hari ni last aku belajar keta kat tampoi tu... jauh tak jauh, 20 minit je aku bawak moto dari UTM... :)

esok pagi, test QTI... so, aku sedang cuak... kalau tak lepas QTI ni, memang delay lagi ah aku nak dapat lesen keta...

nak dapat sebelum cuti sem :)

oh pakcik/makcik/abang/kakak JPJ, tolong bagi sy pass test JPJ nanti ea..? tarikh akan diberitahu kemudian.. :)

kena goda sikit kalau jpj tu laki.. hahahaha
btw, kak gee sangat best~!! aku da cuak da bila kena buat jalanraya dengan da.. sebab ramai orang kata dia tu sangat garang...

okey, pindah cerita kepada meronggeng...

ekceli, bukan ronggeng sangat pon, just habiskan masa yang terluang... padahal penakut tak berapa berani nak duk aras ni sorang sorang sebab semua budak forecast pegi meronggeng dekat jb... aku tak ikut sekali sebab lesen keta lagi penting dari jb.. :)

aku pun call la NUR NISHA NADHIRA yang sentiasa on kalau aku ajak keluar... aku pun g la amek dia kat KP and terus menuju ke U MALL... 

aku dapat beli baju untuk dinner kos nanti... lepas beli baju tu, aku da buat satu hipotesis, semakin banyak hari aku kuar meronggeng, semakin penuh almari baju aku... =.=

cam ne ea aku nak hentikan kurangkan penyakit suka membeli aku ni...? semakin hari semakin kritikal.....

lepas U MALL, destinasi wajib setiap minggu aku ialah JUSCO TAMAN U... jusco ni pon da kenal muka aku.. (aku tipu)

ehsan pakcik google yang ensem

lepas penat jalan jalan buang habiskan duit, aku dengan nisha pon pegi mencekik... dekat MAMA CHOPS PAPA GRILLS..

cekkidout da pictures guys~!!



sumpa skema !

yang bawah ni makanan nisha .. ORIENTAL CHICKEN.. 

rm 10.90
 yang ni pulak makanan aku... MUSHROOM CHICKEN... 

rm 10.90 jugak

nisha nadhira yang agak sengal orang nya
gabungan makanan~
pedulikan background belakang..

mahal tapi berbaloi.. aku sangat kenyang sampai aku plan takmau makan esok.. (okey, aku tipu lagi)

ouh, lupa, esok ada high tea anjuran kolej "kesayangan" aku iaitu KDSE.. dekat hotel tau uollsss~!!

:)
tema : evening dress... 
aku hentam je la pakai baju apa yang aku ada... tak larat da nak pi cari baju kat jusco.. (kenapa kena mention jusco..?)

haha

hmm, aku da ngantuk... nak tido sebab esok pagi nak semangat nak test QTI... esok petang pulak semangat nak pi high tea..

bila aku nak semangat study untuk exam final ni...?

ok bye~!!

wasalam :)

nota jari kaki : alhamdulillah, hari ini lebih baik dari semalam... moga ALLAH jadikan esok lebih baik lagi daripada hari ini.. :)















1 comment:

499 said...

nk ikot pg high tea...!