Wednesday, December 15, 2010

sebab aku suka tulis kikilala

salam dan selamat.....(korang bagi je la sendiri eh selamat ape tuh)


malam ni aku miss someone.. ehem2, bukan cik buncet oke, tapi aku rindu dekat one of my klasmate.. her name is sakinah abdul hanan.. dia sangat comel okeyh~!!

orang lain sume panggil dia sakey, tapi aku sorang je yang panggil dia kiki kat dalam kelas.. dia cakap ada orang lain lagi yang panggil dia kiki tapi bukan budak utm, kalau tak salah aku..

aku pun ntah macam mana bole terpanggil nama kiki tuh.. asal kitorang kenal, aku panggil dia kina je, tapi tup-tup-tanpa-sedar bole terpanggil kiki.. lekat sampai sekarang..

nahh, satu je pic dia yang bole aku bagi korang tatap sebagai perkenalan.. tak bole banyak banyak, takut pakwe dia serbu-aku-tak-pakai-helmet-sebab-makwe-dia-femes..cekkidout~!

kiki~jangan marah orang curik pic awak kat fb...>.<
comel kan kiki ni? aku tak suka tengok perempuan cantik sebab aku suka tengok perempuan comel.. bagi aku, cantik-itu-gedik-dan-comel-itu-sopan.. bagi aku je la, kalau lain bagi korang kesah lak aku kan..? :p

so, sesapa yang tak nak aku panggil dia gedik, sila lah jangan prasantan perasan chantik~!!

kiki sangat lain dari perempuan perempuan lain yang aku kenal yang sama umur dengan dia.. lupe nak inform, kiki ni tua setahun dari aku.. kira kakak aku la.. tapi, dia tak kasi aku panggil dia kakak..

okey, back tu title, ade kena mengena jadah ape kiki ni dengan sebab aku suka tulis kikilala?

seperti yang semua readers sedia maklum, kikilala tu sinonim dengan jenama baju kanak-kanak-yang-sedang-membesar yang agak fofular sezaman dengan jenama babi baby kiko..

maceh pakcik google..=)
korang tau kan brand budak budak kecik nih? kalau tak tau, suka hati lah~!

aku suka nama kikilala sebab aku rasa kikilala tu comel! 
comel kan kiki dan lala ni?
maceh pakcik google...>.<
kan aku da cakap tulis, comel kan?

kalau da ada kiki, mesti ada lala nye kan..? so, aku la lala bagi si kiki di atas~! hehe..*perasan sekejap*

aku tak terpikir pun nak nama lala tuh.. tapi, tetiba je tangan-aku-sangat-gatal taip nama farah_lala untuk nama jadi follower.. sesapa yang aku ade follow tuh, ade la nama farah_lala kat diorang punya followers..

so, duduk takde benda nak buat plus boring tahap cipan nak mampus, tetiba je kepalaotak aku terpikir pasal kikilala tuh.. ha'ah kan, dekat sakinah tuh aku panggil kiki, pastu nickname aku lak ade nama lala, bole la jadik KIKILALA~!

yeay yeay~!! finally, aku da dapat konklusi pasal kikilala nih..(macam dah berjaya tolong sprm selesaikan kes rasuah punya dapat konklusi) *wink2*

pesanan penaja buat kiki : hehe, owg saje je buat entri ni pasal awk... hope awk suke~!:)

selamat menidurkan diri~!!

nota jari kaki : esok nak cari inner shawl yang cotton kat pasar malam.. haih, susah betoi la nak jumpak kat penang ni, masa melambak kat johor tuh takmau lak beli.. =.=












1 comment:

rathiqah azmira rosli said...

hai adik kikilalallalalalal yang comel:P