Thursday, December 23, 2010

aku tukar url baru sempena nak masuk tahun baru

salam dan selamat hari khamis..

da bersawang sawang aku punya blog ni... da lama da tak bukak.. sory ea blog, berukband buat hal la... nak mati kutu jugak la aku kat umah ni tade internet..=.=
buat korang korang yang visit blog aku tak seberapa neh, maceh manyak manyak oke.. heee~
jap aku walking walking blog korang okeh.. :)

oke, berbalik kepada tajuk entri aku kali ni, aku da tukar url blog aku.. sempena tahun baru ke? eh, tak la.. aku suka hati je nak tukar.. lagi pun url lama tu macam tak kena je dengan sifat-jiwa-aku-yang-tak-berapa-nak-lembut-ni..



url kat atas tu url lama aku... suarahatifarah.blogspot.com... agak la kan, sesape yang kenal aku tu, sesuai tak url tu dengan sifat-jiwa aku? hehehe... :)

bila aku renung masa depan balik, hmm, tak sesuai la.. so, renung punya renung, fikir punya fikir, finally...

tadaa~!!


oke tak url baru aku ni..? sayafarah.blogspot.com... penat aku punya renung+fikir, senang senang aku buat je SAYAFARAH.. simple kan..?

btw, ada blogger yang url dia sayafaiz.blogspot.com.. ni blog dia..sayafaiz.. femes jugak la blog ni.. sory ea, sy tak de niat pun nak tiru tiru copy copy awk punye url blog... ngee~ :)

aku minta maaf bebanyak banyak maaf oke kepada sesapa yang tekan suarahatifarah.blogspot.com tu, blogger does not found.. aku akan lebih rajin lagi walking walking blog korang dengan url baru ni... doakan aku tak penat jenjalan okehh...!

jangan lupa tau, ni url blog baru aku...


dah, aku nak pikir isi untuk entri lain pulak..

wasalam..... :))







2 comments:

ohlala said...

jom follow lala :)

amniey91 said...

ok la tu...lau free jom ke blog cik Am...