Friday, November 26, 2010

RAPUNZEL~TANGLED sweet sangat!

salam peperiksaan~(masih lagi in exam mood oke)

tengok title kat atas? RAPUNZEL... 1 cita fairytale yang sweet sangat!
oke, rapunzel kuar panggung wayang ari ni, iaitu ari kamis, 25/11/10.. aku, faranabila, mike, najwa ngan rumate tersayang, dija pegi la TODAY'S MALL kat ulu tiram.. tadaa!!
TODAY'S MALL kat ULU TIRAM.. ada indoor water theme park okeyh!
oke, mall tu baru je bukak kot aku rasa..banyak lagi kedai-kedai yang tak bukak lagi.. tapi, yang best nya ada indoor water theme park yang pertama kat johor! yang ala-ala kt berjaya times square yang kat kl tuh..(promote johor sket walaupon aku ni orang penang..=D)

tapi, kitorang tak pegi main air sebab asal nya mike ngan najwa nak tengok HARRY POTTER.. sampai-sampai je kat cinema tuh, diorang pon nak beli tiket harry potter.. akan tetapi, RAPUNZEL telah menarik perhatian kami semua.. 3D lak tuh!!

kitorang pon decide tengak rapunzel walaupon harga tiket sorang ialah rm18.00.. hilang interest aku nak mandi-mandi dekat water theme park kat bawah tu..=.=

aku tanak cita rapunzel tu cam ne cita dia.. korang suma kena pegi tengok sendiri dengan spek 3D yang gedabak besar tu yea~~

just want to share some pics with u olls okeyhh~~
kat guardian~makeup ape yang patot!=)
ala-ala model gituu~
begambo je koje nye!!
fara kuasa dua!
pic bawah ni aku snap pas abes tengok cita.. kitorang mintak abang cinema tunggu jap sebab nak tangkap gambar dengan spek gedabak tuh.. thanks yeah~!
da macam alien kampung pisang daa~
haha.. tade keja dah..
nah lagi gambo..
ni la tuan empunya belog nih.. tak cantik tapi tak hodoh..
haha
faranabila.. teman bergambar aku..
amira a.k.a mike.. teman seronggeng aku..
penjenayah comel 1..
penjenayah comel 2..
penjenayah comel 3...
penjenayah PALING comel.. hehe
tak dapat tengok, tangkap gambar pon jadik la..
masa ni tengan menyirap nak mampos sebab abang jual popcorn tu gelak kat kitorang da macam kami ni buat lawak badut sarkas lak kat situ.. nape, da bekenan kat salah sorang 4 orang tu ke? 
sory ea, yang pink tu da ada yang tempah!=))
last pic before balik.. ujan lebat gila kat luar tuh!!
and pada malam nya, aku, najwa dengan faranabila lepak pulak kat mcD luar KTC.. hehe, sorang satu set double cheeseburger yeah! nyum-nyum...~
najwa muka yang sangat lapar!

tu je kot yang aku nak story sikit-sikit kat sini..=)

lupa nak cita kat atas, najwa dengan faranabila feeling abes tengok rapunzel tu.. aku dengan mike memang nganjing gile ah!!

jangan lupa tengok RAPUNZEL ni yea~!!
comel tak aku? *perasan sebentar*
kantoi aku tulis entri ni kat mcD sebab wifi mcD sangat laju oke!

nota jari kaki : aku da mula minat balik nak pakai shawl dengan syria sebab inner tu buat aku perasan cantik!wee~~

perasan tak aku slalu kata 'oke' dalam entri-entri aku? habit kot..>.<

farah, jangan lupa azam baru esok.. study statistics!!

wasalam.. baibai..-FIY1207-


4 comments:

Jamaluddin said...

u become more chubby..
yes it is.. hehehhee

farah_kikilala said...

haha~
sy makin sihat..=)

Sharinginfoz said...

boleh bawa anak2 pi tengok citer ni

farah_kikilala said...

bole2.. sangat sesuai untuk kanak-kanak..=)