Friday, November 12, 2010

hidup kembali~

assalamualaikum..

ahlan wasahlan..(wah, da berbahasa aarab pulak yea!^.^)

aku da kembali berblogging setelah lama menyepikan diri sekian lama.. aku pun x tau asal lama btul aku tak tulis blog..=)

ari ni, exam mathematical methods I.. hmm, aku rasa usaha aku tak tidur malam tak berbaloi dengan kebolehan aku nak jawab exam tadi.. padahal, ada ja soklan yang aku da wat dalam tutorial even dalam test pun da penah kuar soklan tu.. tapi....... hanya Allah ja yang tau betapa hancurnya hati aku lepas kuar dewan exam tadi... aku hanya tawakal dan berserah saja lepas exam tadi.. bismillahi tawakaltu 'alallah...

balik2 bilik, aku trus tido... tu ja cara aku nak lepaskan tension.. naseb bek aku ok pas bangun tido tadi.. kalau tak ok gak, memang rumate aku la yang jadi mangsa...

mungkin, Allah nak uji aku kali ni.. Ya Allah, kau kuatkanlah hati aku untuk terus menuntun ilmu yang menjadi fardhu bagiku.. janganlah kau putuskan semangat aku untuk terus berjuang di medan ilmu-Mu ya Allah...

ok, 3 papers to go... farah izzati, jangan putus asa! let bygone be bygone! insyaAllah, aku akan buat yang terbaik untuk next2 paper...

mak & ayah : doakan adik bole jawab exam! adik da tamau maen2 da lepas ni...[maen2 sikit ada la..=)]

dija, mike, fara, najwa, ida, shida : aku sayang sangat kat korang! semoga hubungan persahabatan kita kekal sampai bila2 walaupon da abes study nanti..=)..ukhuwah fillah abadan abada...

mr.BUNCET : thanks sebab sudi dengar segala keluhan dan rungutan sy.. sy sayang awk!=))

wasalam..-FIY1207-

1 comment:

Nur Amira Ramli said...

ak suke sbb name ak ade! hahaha