Monday, August 22, 2011

kau punya pasal la.

entri ini adalah entri sentap. sesiapa yang terasa, aku minta maaf.

assalamualaikum...


pagi ni aku sangat rajin untuk menaip sebab aku tak tido lepas solat subuh. *alhamdulillah

entri ni random lagi.. aku taktau apa yang aku rasa.. 

obviously, aku memang happy bila kawan kawan di sekeliling aku happy.. tapi, happy ke diri aku yang sebenarnya..?


tapi yang pasti, aku memang sentap bila kawan aku buat dekat aku macam ni.

tapi perlu ke aku diheret sekali bila kau ada personal problem..? perlu ke kau nak block fb aku sekali bila ex kau da kapel dengan kawan aku? come on laaa.... kau dengan ex kau tu kawan aku, awek ex kau pon kawan aku jugak.. semua kawan aku... tapi bila kau da sakit hati dengan dorang, dengan aku sekali kau nak benci..? pehh.. perangai sumpah budak-budak.. =.=

okey, maybe alasan kau sebab aku satu uni dengan dorang.. and aku support relationship dorang.. memang kejadah kau.. macam aku ni batak sangat ke nak dorang kapel..? tu dorang punya pasal laa... aku tak kesah sikit pon dorang nak bercinta ke, nak berkasih sayang ke.. tapi, kau kesah kan..?? tu kau punya pasal la..

dulu, masa aku kena dengan whole maktab banned aku, ada kau nak kesah..? kau lagi la suka sebab aku yang kena.. bukan kau yang kena.. tapi, ada aku heret sesapa dalam masalah aku? ada aku report sebijik sebijik apa korang buat? takde kan? sebab hati aku  takde la sebusuk hati kau.. sory to say kalau aku cakap macam tu, sebab aku takde perkataan lain yang aku boleh bagi dekat kau.

please, aku memang tak suka cari pasal dengan orang.. tapi, kau yang cari pasal dengan aku dulu kan? tunggu la ALLAH balas balik dekat kau.. aku tak nak buat apa-apa sebab aku ni manusia macam kau, makan nasi jugak macam kau.. lain la kalau kau makan mekdi dengan kyepsi hari-hari.. memang kau kaya la.. aku takde hak nak hukum manusia sebab aku pon manusia.

aku doakan hati kau bersih.. dah la kau cari pasal dalam bulan Ramadan ni.. haih, taktau lagi la apa aku boleh cakap..

sekian sahaja.. aku tak hadap sangat la nak kawan dengan kau.. sama la dengan kawan kau yang maki-maki kawan aku tuu... mak aku cakap, orang yang suka maki-maki ni sebenarnya orang yang kurang kasih sayang. 

ni khas untuk kau,


okbai.

9 comments:

Ecah Ecot said...

huu..smpai hati awk buat saye mcm ni..

hehe..abaikan jela org mcm tu...

farah izzati yussoff said...

haha..
ntah la kak ecah, macam2 orang ada kan =)

BuLat i2 CirCLE said...

bosan dengan budak2 kecik yg suke main remove2 neh..ps 2 add balek..

aisYahzaCk said...
This comment has been removed by the author.
aisYahzaCk said...

adoi..ape la nak jadi manusia zaman sekarang ni..stay strong dear..jangan lyn org mcmtu..die akan sedar sendiri nanti..dugaan ramadhan.. :)

sergeant keroro said...

aku rasa aku tahu sape.

pergh! budak-budak giler siap pergi block orang, no-ob.

bak kata mike, HAHA

be a pro la, relationship should not interrupt friendship.

::mak incik:: said...

haisy... sangat terok perangai dia... biaq p kat dia nah... sabaq banyak2 k.. =)

eman said...

salam perkenalan... biarkn jew pe org nk kate kite xleh nk tutup mulut org... yg penting e knoe wat we stand for... hehe

eman said...

#we