Friday, August 19, 2011

atas permintaan kes buli di'entri'kan

assalamualaikum..


kepada readers sekalian, selamat membaca entri aku kena buli..

disebabkan entri aku yang INI dapat liputan meluas, so ada request daripada senior aku nak baca cerita toha hanafi dengan farah izzati tu.. so, aku pun bagi la link kat dia..

klik untuk tumbesaran.

part 1 dengan part 2 cerita tu korang boleh tengok dekat entri sebelum entri ini.. so, komen punya komen, sedap je diorang buat ending sendiri.. si penulis cerita tu pun tak tahu lagi nak buat ending macam mana..
korang tengok ni..

klik untuk tumbesaran.

naik pelamin bhai~! tak mengagak langsung ending tuh.. sebab apa aku cakap macam ni? sebab cerita tu 70% berdasarkan kisah benar.. mana bole nak taruk ending lagi sebab hidup kita pun tak tahu berakhir bila..

then, mula lah misi dan visi diorang nak kenenkan aku dengan toha hanafi tersebut~! ops, salah... toha hanafi bukan nama sebenar ye kawan-kawan... suka-suka hati ayam itik diorang je kan.. siap nak add korek rahsia bagai... 

klik untuk tumbesaran.

kalau diorang betul-betul add toha ni, memang balik utm pakai purdah la aku... =.=

pastu, dengan sukacita lepas mengusik dan mengkenen kan aku, memang diorang suka hati lah buli aku kan.. siap nak jadi femes dalam blog aku bagai.. haha 
*macam-la-blog-aku-ni-ramai-orang-tengok-kan*

klik untuk tumbesaran.

okey.. lepas ni konfem bilik pesat tu heboh dengan gosip-tak-betul yang dorang sibuk kat atas ni.. haha..
selamat famous la abg MADHI dengan kak DOYOT =)

klik untuk tumbesaran.

dah siap okey~

selamat malam~!

nota jari kaki : kitorang takde pape okey.. ALLAH je yang berhak tentukan =)







1 comment:

Ecah Ecot said...

madhi pon ade????hahaha