Sunday, July 31, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

assalamualaikum.


:)

alhamdulillah, kehidupan semakin lancar sekarang..

okey, tangan rasa gatal gatal nak join giveaway petang ni.. hikhikhik >.<

seperti tajuk di atas, aku join GA Cik Dya... blog dia sumpa comel~!

okey, aku pertaruhkan gambar ini...

korang jangan gelak tau~!

tadaaaa~!!!!

:)

ouh, aku tak cakap aku pretty hokey~~~

ni syarat-syarat nak join GA Cik Dya ni,

1. Mestilah warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia.
2. Mesti mempunyai blog dan akaun facebook.
3. Mesti menjadi follower blog CikDya.
4. Mesti LIKE CikDya[dot]com fan page di facebook.
5. Mesti klik SINI dan SINI.
6.Buat satu entry di blog dengan tajuk : Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

7. Letak satu gambar korang yang bertudung.Tudung syria ke, shawl ke, tudung bawal ke, tudung express ke,tudung saji ke...yang penting cover rambut korang kay!hehe.
8. Mesti letak link htt://www.cikdya.com/ di bloglist korang.
9. Tag seorang kawan.Make sure she knows.
10. Kemudian tinggalkan link korang di sini.

pemenang kontest ni akan dinilai berdasarkan komen yang paling banyak.

pelis pelis, aku harap sangat korang sudi komen pada entri aku yang tidak seberapa ini...

aku tak minta pujian, aku hanya minta komen... 

okey...? sayang korang~!!

nak tag,

okey bye~!


nota jari kaki : hanya untuk suka suka :)



117 comments:

syaimz said...

saya tak bertudung dan saya hensem!

arbain said...

anda x bertudung..x lawa n berdosa

dakpipimerah said...

rajen gila jaoin kontest ccenggini,,haha

wanhamiza said...

anda mmg cantik :)

fiQ'Ra said...

cantikknya... rpa simple but nice~ ;)


jom klik cni & komen erh ;)

NadiRah said...

nad join tp x nmpk muka leh tak???? hahahaha

evin.effatin said...

giler hottzzz..adik tiri sape nih??huhuhu

sergeant keroro said...

kero kero XD

*maksudnya : nice one!*

NadiRah said...

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/nad-bertudung-dan-nad-cantik.html

akubknko said...

di pakse utk komen di sini..cantik tudung saji kale hijau tu..

syaimz said...

aku dah komen ke?

diana said...

lawanye...
pemandangan!!
hehehe..
gurau je...muka tuan blog ni lawa...

meme said...

waaaaa..nice2!!

syarifahsidrus said...

muka awak macam my former teacher la

wanhamiza said...

aku komen lagi ,hihi

syira said...

gud luck dear.. nice!
love pink.

nway, boleh ubah mkn tgn kanan sbb ramai je kidal tp, mkn pakai tgn kanan. =)

wanhamiza said...

nanti aku komen2 lagi eh.. hehe

wanhamiza said...

ke ade syarat xleh komen bbyk kali eh

Dzarief Zuhdi said...

uihh.. lawa background belakang tuh.. hijau jer.. ngeh ngeh

Gadis Kecil said...

1st time drop here.let be friend ^_^

NadiRah said...

banyak jer...nad bru sikit..haha

Naim Syahmi said...

ni puji kne ikhlas ke....klu ikhlas..cntik..klu x ikhlas,ayu...=)

ikhwan lor... said...

komen komen...haha..tudung dh ok..org pon ok..semuanya ok la..nice...ikhlas..no buyers2..hahaha

Anonymous said...

nice picture. suke gamba ni. ngeh ngeh. -ziqahBa-

amelia said...

sbbkan sy syg awak. sy comment! adiah, share2. hahahahah

Anonymous said...

semoga berjaya sepupu~!!

Anonymous said...

ello my junior..he3...
smg ceria2 slalu..

cha zainol said...

gud luck :)

evin.effatin said...

gudluck cik farah..~~

Nur Amira Ramli said...

gud luk. haha

Anonymous said...

gudluck bnyk3 :)

Anonymous said...

nie dikira komen x???

Ezart said...

nak komen ape ea???

amelia said...

saya komen untuk awak menang! haha

amelia said...

sy komen lagiiiiiiiiiiiiii

amelia said...

dan lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

amelia said...

ni komen yang keempat!

amelia said...

agak2 bile aku nak komen yang kelima ea?

amelia said...

aku rasa kalo komen lagi pon takpe kann?

amelia said...

aku rase tempat komen ko ni dh mcm chatbox aku lakkk

A M E ! said...

you are in pink and the green backround , sooo nice ! :D

amelia said...

mungkin ko akan rasa annoyed dgn komen aku yg byk, tapi ni utk kebaikan ko gak! haha

amelia said...

mungkinnnnnnnnn aku akan berhentiiii

amelia said...

gigih tak aku?

amelia said...

ni bukti kasih syg aku kat kauu

amelia said...

ko sure ke takpe kalo dri org yg sme?

amelia said...

penat gak men komen2 niiiii

Anonymous said...

Alhamdulillah.. cantik & menawan sungguh kalangan2 org yg menutup aurat :D

semoga akan berjaya dalam apa jua yg diusahakan :3 insyaallah ^^

amelia said...

esk kalo aku rajen aku tlg ko lagi ea?

~MoNika~ said...

hehe nak komen jugak lahh ! cunn + sweet ! :') All the Best for this contest ^^

Cik Purple Pinkypuff said...

CP dtg tolong komen sini! :) cantek + comel gituuu~~;] gud luck!:) tolong komen saya jugak yer..:) klik >>KLIK dan KOMEN entri INI..:)
thanks!:)

oPiE iSa said...

dtg komen sini. Good luck.. kat mane ni? dah macam sabah pla..

:)


Boleh tolong komen Sini Pula?
Hehe..

Entri Terbaru Saya : Saya bergambar dengan artis korea

Iffah Afeefah said...

erk komen ape nk ni? hehe

Anonymous said...

pegi cameron x ajak

Anonymous said...

lain kali pegi ajakkk hahahahah

-NABIL- said...

haha...

-NABIL- said...

ko

-NABIL- said...

pun

-NABIL- said...

join

-NABIL- said...

mende

-NABIL- said...

nih??

-NABIL- said...

haha...

-NABIL- said...

gud

-NABIL- said...

luck~

-NABIL- said...

B-)

evin.effatin said...

go go power rangers pink...

Bella Bell said...

ok.. saya dah komen.. :D

fatin syahirah :) said...

sergah sini dari keroro punya blog :) hihi. good luck dear :D

::mak incik:: said...

farrah yang comel..=)

wanhamiza said...

hai sy komen lagi :)

Anonymous said...

sbg seorang ABANG kau dik,aku KOMEN demi memastikan kau menang~! muahahaha...

Nurnajwa said...

COMEL COMEL :]

Cik Teddy said...

sy suka mreka yg brtudung!

SuzaDin said...

smmg nk cntik n cool bebeh

SuzaDin said...

gud

SuzaDin said...

luck

SuzaDin said...

farah

SuzaDin said...

izzati

SuzaDin said...

hehehe

Nana said...

Sy tlg vote awk
Good luck
Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah


http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

sergeant keroro said...

aku

sergeant keroro said...

dah

sergeant keroro said...

komen

sergeant keroro said...

ke?

sergeant keroro said...

kalau

sergeant keroro said...

menang

sergeant keroro said...

kena

sergeant keroro said...

ada

sergeant keroro said...

upah!

sergeant keroro said...

XD

sergeant keroro said...

p/s :

sergeant keroro said...

aku

sergeant keroro said...

gurau

sergeant keroro said...

jek

sergeant keroro said...

haha

sergeant keroro said...

:P

Nurain Suhada said...

muke awak manis :)

ain pun join jugk, jom komen, hehe

http://ainsukesenyum.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

SuzaDin said...

good

SuzaDin said...

luck

SuzaDin said...

taw farah hehehe

SuzaDin said...

yey !!! nie komen ke 101 hehehe

abazilah said...

goodluck !
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

NadiRah said...

wah..
byknya komen..
x pnh nad dpt komen ratus2...hehehhe

Shuk_ArChie said...

Shuk pon nak komen! hehe semoga berjaya :)

afriana razman said...

Comel ! goodluck ea !:) Jom comment sini blik :)

allygurl said...

Saya sokong! momel btol!!!

Anyyss Shuhaimi said...

gua komen..subhanallah..cantik!

eLLa said...

gud luck;)

Diana said...

ada giveaway tuk hari raya... jom tengok...

unGu said...

saya pon nk komen n join contest ni.. but tak pandai so, saya rasa saya tlong empunya blog je la.. :)
bila tarikh akhir??

Cik Dya said...

Salam Ramadhan ... saya datang kutip komen ya. Good Luck!!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

comil...

wanhamiza said...

sy lagiie :D

farra8979 said...

good luck ya... ^_^

Akmar Amon said...

Saya juga bertudung dan bertudung itu lebih cantik sebenarnya...Good luck dear! =)

NadiRah said...

tahniah!!!! hehehehe

http://www.cikdya.com/2011/08/keputusan-contest-saya-bertudung-saya.html

scha al ahmad said...

da tutup kew blom nie?
komen eh!
gud luck!
:)