Wednesday, July 27, 2011

hajat tertunai =)

assalamualaikum.

:)

da lama kan aku tak update? ouh sebab line berukband yang macam hari hari mintak penyepak dengan aku bila aku bukak blog. lembab nak mampush!
dan aku rasa memang nak bagi penyepak jugak sebab line berukband laju gilaaaa time bukak facebook.. kalau aku bole update blog guna facebook kan bagussss~~~~~~

okey, back to title.. aku banyak benda nak cita... :)

aku selamat sampai penang pukul 2 pagi hari isnin lepas, means semalam lah.. setelah hampir 2 bulan aku melepakkan diri di skudai, setapak, UM, serdang, bangi, klang, bukit jalil~
banyak lagi tempat sebenarnya aku pegi tapi, takkan semua aku nak sebut dalam ni, kang korang baca nama tempat je la yang banyak...

okey, tak tahu nak mula dari mana... tapi, yang penting, hajat aku da tertunai..

alhamdulillah, aku berkesempatan pegi menziarah kubur arwah afiff.. tenang sangat hati aku bila ada depan kubur dia, walaupun kejap sangat... tenang macam aku ada depan jenazah arwah 5 bulan lepas..

dan, aku betul betul REDHAkan afiff pegi..

dah dah, aku da takmo sedih... :)

and at last, dapat jugak aku jumpa kak ASMALIA RAZALI~!!

sumpa macam kembar~!
woot woot.. sampai skang aku tak caya aku da jumpa dia, lepak lepak dengan dia, makan makan dengan diadan yang paling penting, tengok bola dengan family dia~!! ouh, family kak lia sangat fanatik HARIMAU MALAYA :)

thanks kak lia, abg yif, dan kak fasya sebab sudi tunjukkan kubur arwah afiff.. :)

btw, HAPPY BIRTHDAY YG KE 23 ABG YIF :)

okey, next event, seharian di kampus UIA PJ... bersama dakpipimerah dan dakpipitembam..
drive kereta merentasi lautan kereta, akhirnya sampai jugak aku kat uia ni.. padahal, bukan jauh mana pon.. zzzzz~~ =.=

senyum nak cover je kan?
minah camwhore. :p
perasan comel. haha
camwhore lagik
kenny rogers :)
:D
okay, setakat itu dulu ye.. nanti aku rajin aku update lagi.. kalau aku rajin lah :)

ouh, aku cuba menjadi pemandu yang berhemat sekarang sebab da kena bawak kereta manual.. kalau dekat kl tu takpelah, kereta auto.. belasah saja...

doakan aku jadi lebih feminin.. *sumpa takde kena mengena*

okey bye~!

nota jari kaki : sedih kian hilang, hati betul betul dah redha :)

2 comments:

sergeant keroro said...

alhamdulillah :)

Asmalia said...

Farah :)
Part bola tu memang lawak,please ignore kefanatikan tu hihi,happy jugak dapat jumpa farah!

Miss u so mashh :D