Wednesday, January 12, 2011

celaru

salam.


aku badmood. perlu ke aku tulis dalam blog bagitahu aku badmood?

eh, pedulik hape aku kan. biar la.

sekarang aku dalam kelas bi. lecturer tengah cakap cakap intro subjek english kat depan, aku kat belakang tengah hupdate blog. *pelajar cemerlang*. 

malam ni first kelas bi after da dekat 2 minggu aku mula semester baru. semester kedua.

kepala aku serabut. rasa nak nangis pun ada. tapi bodoh sangat la nangis tak de sebab. memang la orang akan kata, "ala, nangis je, nanti lega la tu.."

aku tamao nangis. bagi aku, nangis-itu-lemah.. :(

serabut laaaaa!!!!

mak, nak balik umah bole..?

:(

nota jari kaki : minggu ni penat. aku ada kem 2 minggu berturut-turut. tutorial semakin banyak. bila nak abis minggu ni..? :((


1 comment:

Encik Tikus said...

jgn lah menanges auntie, senyum ^^