Saturday, January 8, 2011

1st anniversary of FORECASTER 15 :)

assalamualaikum wbt..

sory lambat update.. entry ni suppose kena update semalam, sebab semalam cukup setahun usia forecast 15 dan cukup setahun jugak aku menetap dekat bumi johor ni..

badge forecast'15.. credit tu uj
forecast ni asalnye ada 76 orang.. lebih kurang cam tu la.. tapi, ada yang keluar sambung medik dekat egypt, sains bersekutu dekat uia, farmasi dekat uia dengan sains ape tah dekat uitm.. (sory meera, tak ingat)

kitorang masuk 7 haribulan 1 tahun 2010.. masa budak lain sedap sedap menikmati cuti yang panjang setelah memenatkan otak dengan spm, kitorang kena penatkan otak lagi dengan asasi dekat utm ni selama 5 bulan.. genius kan kitorang..? harhahrhar *gelak keji*

mana tak genius nya, orang lain belajar setahun, tapi kitorang belajar 5 bulan jek..! silibus yang sama okey..!!

banyak sangat memori aku masa forecast tahun lepas tu.. :)

yang sedih pun ada, yang happy pon ada.. :)

masa forecast dulu, rumate aku orang kelantan.. nama dia NOOR FATIMA CHE AZMI..

muka panas doh!
 banyak kisah suka duka aku dengan dia.. ape ape pon, i lap u lah~!!

ekceli, tade la banyak sanagat aku nak story kat sini.. tapi juz nak mengimbau kembali kenangan yang tak berapa lama.. ala, baru setahun kan~ :)

aku nak sajikan sikit gambar gambar masa forecast dulu.. untuk korang tahu la, dulu aku memanggg gilaaa bergambarrr... tapi, tu dulu la.. sekarang susah ckit sebab da mula-tau-malu.. hahaha

ekin :) 
kami chenta india indie.. satu masa dahulu
iqa :) 
ondaway ke teluk gorek :)
girls terrority :)
rindu kau kila !
jadi orang bisu !
piece peace !
banyak lagi gambar aku  masa forcast ekceli.. tapi, tak kan sume aku nak tayang kat sini lak kan..? kang tak memasal kena cop *cari publisiti murahan lak*.. :)

ohh, lagi satu, korang tengok banyak gambar perempuan je kan..? gambar laki tak berapa nak ade sebab dulu aku-ni-agak-malu.. hahaha

panjat gunung kat mersing :)
team lelaki dengan fasi abg joe :)
lab kimia :)


sikit sikit je aku nak story dekat sini.. aku tengah bosan tapi tengah lawan nafsu tidur.. siyes, nafsu tidur aku sangat kuat... =.=
sweater pink..? :)
nak basuh baju tapi sejuk nak pegang air.. memang sengal.. @.*

nak termenung je la.. bole ke..?

lastly, HAPPY 1ST ANNIVERSARY FORECASTER~!!


forecaster'15 !
cari aku kalau terer.. :)

ok bye~!

nota jari kaki : badan+kaki tengah sakit sebab baru start training netball... bole ke aku nak still dalam netball team tu..? aku nak join taekwondo... huhu.. :(



1 comment:

Anonymous said...

satu tahun dan 6 hari lepas, saya da jadi wirawati negara :)