Wednesday, September 22, 2010

~kembali~

assalamulaikum..

sudah sebulan rasanya aku tidak menjengah blog aku ni.. bukan sibuk, apatah lg busy.. ni semua gara2 wifi utm yg hari2 suka cari pasal dgn aku..(padahal aku sndri yg malas nk tulis)

hari ni, da hari ketiga aku kembali semula ke utm slepas 2 minggu cuti raya Aidilfitri.. alhamdulillah, emosi aku hari da 100% stabil.. aku kembali bersemangat nk buat assignment yg menggunung mngalahkn everest dengan kinabalu punya gunung.. tutorial math lak, tinggal soalan je la, jawapan nye mestila takda sbb aku tak buat lg..

ari isnin, 20/9/10 : mmg aku down gila... takda mood nk g klas, buat assignment n sembang2.. malam aku tido awal, 10.30 da start mimpi..

selasa, 21/9/10 : down lagi.. x taw pasaipa... kna lak first subjek tu kimia, aku la org first yg prof,aziah minat sgt nk panggil aku pi depan explain pasal periodic table.. dengan muka yg sngt blur, tgn yg menggigil cam duk dlm peti sejuk n fikiran aku yg kosong ingatkan umah, lambat2 aku jalan pi depan.. terkial2 aku pegang mouse nk tunjuk cursor kt skrin.. nk bg suma student aku ready apa yg aku nk explain.. tp,,,,, hampeh, aku tak paham pon apa yg prof tnya.. maafkan saya prof.aziah, hari slasa tu mmg saya takda mood nk explain2 ni..

dan hari ni, rabu, 22/9/10, aku kembali mnjadi diriku yg bersemangat nk blajar.. lama jugak la aku amek masa nk hilangkan mood cuti tuuu....

aku da kena start busykan diri n otak aku dgn task2 yg tersenarai di bawah, check it out..=)

  1. harvard bussiness study - khamis, 23/9/10 kna ala2 present
  2. test TITAS - 27/9/10
  3. assgnment TITAS - mggu dpn antar, ari apa x decide lg.
  4. tutorial math method - kna wat ari2 sbb banyak sgt!
  5. tutorial statistics - kna wat cepat sbb bdk laen da nk abes, aku x start lg.
  6. test math method - 14/10/10
  7. assgnment statistic - 29/10/10 (da la bnyk kna wat)
  8. test statistics - akan dtg tp aku tulis siap2.
ada lg tu, tp aku yg x ingat..

nmpk mcm aku mna organize diri aku but benda2 kt atas tanpa berFACEBOOK.

agak2, bole x aku wat..? ada la dlm 30% aku bole....

okeh, stakat tu je la keinginan aku nk menulis..

salam..-FIY1207-

No comments: