Friday, September 24, 2010

BOSAN

assalamualaikum...

post kali ni aku nk mrepek cket sbb nk hilangkan bosan. sekarang jam loceng aku da pukul 4 pagi. aku tak tido lagi. sebab apa? buat TUTORIAL MATH METHOD yg melambak2. aku berhenti jap sebab aku dah fed up dengan soklan2 tu. rumate aku, dija, memang da menyirap lebih dari sirap dah buat benda ni. haha.

memang merepek kan? so, jangan la baca k. tapi, suka hati aku la kan nk tulis apa dalam blog ni sebab ni blog aku, bukan aku curi line tenet korang aku nak tulis blog ni kan...?

ok, aku stil bosan, tapi, aku nak sambung buat math yg sengal2 ubi (bak kata mike).

selamat pagi, salam~ -FIY1207-

No comments: