Thursday, August 19, 2010

SERABUT day..

~salam~

kembali berblogging~

ari ni, 19/8/2010, aku sangat serabut!

first, aku bangun lambat g klas.. klas kul 9, aku bgun 8.30.. abis klas kul 10, aku masuk klas kul 9.30.. serabut kan? memang sah2 la aku tada mood nk blaja.. maafkan saya DR.ROHANIN..

second, purse aku hilang!! ni semua gara2 aku g makan ramai2 kat kafe kdse semalam pas test yg memang SERABUT!

cantik x..? roxy ori tuu...=p

nasib baik kakak kafe tu simpan kan.. tima kasih kakak kafe!wee
kakak tu display kat kaunter.. malu gak..=.=
alhamdulillah, dapat balik purse aku, means rezeki ku masek ada..=)
p/s : sori mak ngn ayah, x bagitaw purse hilang, nanti kena 4 karung..heeeeeee

dengan ini, aku berjanji akan menjaga sebaik mungkin purse aku yang chumel tu.. sebab da 2 kali da hilang..=)

thanks to my dear sis, sebab bagi adik purse tu..=)


third, kaki aku sakit! cekam kuku kt ibu jari kaki kiri... aku x penah kena cekam kuku, memang sakit.. huhu..='(
sakit gla nak buang kuku tu.. nak buat cam na, terpaksa la jugak buang sebab sakit nak pakai kasut bertutup g klas..=.=

fourth, tadi ada training netball... kaki kiri aku problem... x bole nk bent bila streching..plus sakit sangat bila paksa bent jugak.. serabut jugak kan?
balik kul 6.30, x sempat beli makanan berbuka.. kirim kt faranabila beli kt bazar taman sri pulai.. lepas tu, bole lak dia tepon aku," farah, aku bebuke kt masjid dulu la, baru aku balik.. tak larat sangat nak jalan kaki balik kdse." faranabila memang buat lawak.. abes, aku ngan siti noor fazira nk makan apa..? tapi, naseb baik la ada seorang hamba Allah ni yg sangat2 baik hati g amek dorang balik kdse... fara, jangan pegi kalau x larat nk balik!=p

cukup la serabut kali ni...
nak tenangkan diri lak..=)

wasalam.. -FIY1207-

No comments: