Wednesday, May 12, 2010

physics 2 is OVER now!!!

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................................................

assalamualaikum....

hmm, tulisan kt atas tu bnda prtama yg aku pkir na wat pas abes phy 2 td... tp, ta kesampaian sbb bnyk bnda yg mghalang... hlngan yg utama sbb ta de tmpt yg sesuai n perut lapar suda....=p

okeh, physic 2 da abes... cye tya cye...? tapi, sgt HAMPEHH ble aku jawab td.... mmg mcm KEL***..... tolong la, soklan konsep pnyala bnyk, formula satu habuk pon ta bg, pastu aku pon, goreng berempah masak lada hitam la soklan tu....

mind set aku sblum exam : okeh, soklan physics ta susah kalau aku study.... okeh, aku study mcm na rak n tgu msa na mletopp je kpla aku ni....

mind set aku sblum msok dewan exam : okeh, exam ta la susah sgt sbb aku da study mmg cam na gila.... BISMILLAHITAWAKALTUA'LALLAH....

mind set aku pas kuar dewan exam : okeh, PHYSICS MMG SUSAH TAHAP CIPAN BIN PANDA....

kpda sekalian rkn2 aku yg bakal blaja phy ta kira la kt mtrik or memana je, tolong faham subjek tu btol2, jgn jd cam aku, last2 minit bru na phm suma... phm mmgla phm, tp bla tgk soklan exam, aku rsa cam aku mmg ta blaja pape kt utm ni.....huh... dugaan...

okeh, aku still akn truskan perjuangan utk next papers... statistic, physics 1 n calculus...
gudbye physic2 for 4ever.. hihihihi.....

wish me luck yea guys!

wasalam...-FIY1207-

No comments: