Monday, May 10, 2010

foundation mathematics....huh!

dgn bangga nya aku tulis nme subjek tu pnjg2 kt ats... hehe...
hampeh? ta puah ati? gmbira? sedih? or biarkan je prasaan aku psal exam math yg aku da jwb td.... aku ta thu la berbaloi ke x aku study cam nak rak blaja math ni, tp jwb td cam ala kadar je... adus.........serabut siot kpla aku neh!!!tp, i hd done my best... yg slbihnye, aku awakal je la kpd Allah SWT... Dia lbih mngetahui ap yg trbaek utk aku....=)
chaiyok2 farah!!!! ad lg 4 paper pas neh!! da, ta yh na pkir bnda yg da lps..(sj na bg sdpkn ati)....
okeh!!! aku akn truss berusaha dan usaha utk 4 paper yg strusnya!!!

physics 2 : FOBIA BLA AKU DGR NMA SUBJEK TUH...
statistics : CAM KONFIDEN BLE JWB EXAM, TP BLE DPT RESULT, HAMPEH..... CARELESS
BNYK SGT!
physics 1 : LECTURER SUBJEK NI MMG TRBAEKK WOKK!!!
calculus : HMM... NO KOMEN!=))

wish me luck yea guys!!
salam...-FIY1207-

No comments: