Friday, July 2, 2010

happy+sad

salam...

title tu menggambarkan mood aku di tengah malam ni..

happy..............sad..............

esok ari jumaat... nope! skrg da ari jumaat sebab da pulul 1.50am... lebih kurang 7 or 8 jam lg, aku da nak blah blik utm...

happy ke na masok u...? sedih ke nak tinggalkn umah syurgaku ini....? huh...=.='''

ok, aku mmg happy sbb aku bakal bergelar mahasiswi universiti teknologi malaysia (UTM), skudai, johor... jauh kn?>.<

tp, mmg sedih nak tinggalkan umah syurgaku ni... tinggal tv... tinggal katil queen yg sukati aku na tido macam mana pon sebab aku sorg je yg tido atas katil tu... tinggal moto wave ijau... addict sgt nek moto sbb bru dapat lesen P selepas buat test jpj 2 kali... haha~

barang sume da pack... baju da simpan... borang da complete... tinggal laptop aku je yg belum masok dalam beg... memang la, kalau aku da simpan, camne aku bole tulis post ni kan? erm~~

ok,skrg aku tgh tgk twilight yg first... channel 413, star movi... edward cullen memanghensem! haha~
btw, aku admit, aku mmg suka tgk lelaki2 yg hensem... tgk je k... no feeling at all... haha~

aku baru lepas makan megi... 1 benda yg aku mmg amat jarang buat bila duk umah... makan di tengah malam... haha~
xpe, last moment at home...=p

ok, da tatao na mrepek apa... nnt aku tulis post laen yek...

pasni insyaAllah aku akan rajen update blog aku nih...

wasalam...-FIY1207-

No comments: